Lactatiekundig Bollenstreek
Begeleiding bij borstvoeding voor de Duin- en Bollenstreek en Teylingen

Welkom bij

Lactatiekundige Bollenstreek, Persoonlijke en professionele begeleiding bij borstvoeding

Actief in de Duin- en Bollenstreek, Sassenheim, Voorhout, Warmond, Teylingen en omgeving 

Op jonge ouders komt veel af. De eerste tijd met je kindje is mooi en bijzonder, maar kan veel vragen bij je oproepen. Zeker ook op het gebied van borstvoeding. Het geven van borstvoeding is heel natuurlijk, maar dit betekent niet dat het altijd vanzelf gaat. Soms gaat het voeden van je kindje niet zoals je je hebt voorgesteld en heb je simpelweg behoefte aan wat extra ondersteuning en bevestiging. Wat je vraag ook is, als lactatiekundige IBCLC help ik je hier graag bij en denk ik met je mee. Door samen te kijken naar je kindje, gezinssituatie, wensen & vragen maken wij in overleg een plan -200dat haalbaar is, waar jij je goed bij voelt en waarmee je weer verder kunt. Voor opvolging ben ik altijd laagdrempelig bereikbaar. 

Heb je een vraag over borstvoeding? Neem dan contact met mij op. Je kunt mij bereiken op telefoonnummer 06-53321140, info@lactatiekundigebollenstreek.nl en WhatsApp. Mocht ik niet direct opnemen stuur me dan een appje en dan neem ik zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 24 uur contact met je op. 

Over mij & mijn werkwijze

Wil je meer weten over mij en mijn werkwijze? Bekijk dan de onderstaande link. Direct bellen mailen of WhatsAppen kan natuurlijk ook altijd. Ik ben laagdrempelig te bereiken.


Over mij


Consulten & Tarieven

Een zwangerschapsconsult, een kolfconsult, of een (telefonisch/video) lactatiekundig consult nodig? Bekijk via onderstaande link wat ik kan bieden qua consulten en wat mijn tarieven zijn.


Kies je consult


 

Wat vergoed jouw verzekering?

Veel zorgverzekeraars vergoeden lactatiekundige zorg geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering. Bekijk de link of jouw zorgverzekering een consult vergoedt.


Zorgverzekering


Direct een consult aanvragen

Een zwangerschapsconsult, een kolfconsult, of een (telefonisch/video) lactatiekundig consult. Via onderstaande link kan je meteen zelf online je consult inplannen.


 

Direct een consult aanvragen