Lactatiekundigen Bollenstreek & Haarlemmermeer
Lactatiekundigen B en H

Reviews

Ik word blij van blije cliënten🤗 en doe daar graag mijn best voor. Op Google word ik beoordeeld met 5 van ⭐⭐⭐⭐⭐. Lees hieronder (of op mijn googlepagina) wat cliënten over mij en mijn dienstverlening schreven. 

Michele(⭐⭐⭐⭐⭐):

Na een geplande keizersnede wilde de borstvoeding voor mijn dochter niet lukken. De productie was inmiddels op gang, echter voelde ik mij niet zeker genoeg en had ik moeite om mijn dochter goed te laten aanhappen. Ik heb de hulp ingeschakeld van Mignon en dat heb ik als zeer fijn ervaren. Er werd eerst een goede beginsituatie geschetst door het stellen van vragen en door onderzoek bij mijn dochter. Ik heb haar gevoed tijdens het bezoek van Mignon en kon zodoende direct met de tips aan de slag. Na afloop heeft Mignon een plan voor mij gemaakt. Het stellen van vragen via whatsapp was ideaal. Het is een laagdrempelige manier om kort iets te kunnen bespreken. Ik ben erg blij dat ik de keuze gemaakt heb hulp in te schakelen. De gereikte handvatten maakte mij zekerder in het geven van borstvoeding.


Esther(⭐⭐⭐⭐⭐):

Na 2 keer ruim 6 maanden borstvoeding gegeven te hebben ,dacht ik bij de 3e niks nieuws meer te leren hierover, maar niks was minder waar. Ik kreeg van Mignon een consult met onwijs goede tips bij regeldagen, verminderde productie door ziekte en later ook nog advies door onzekerheid over de frequentie van het drinken. Eigenlijk zou ik iedereen (zeker in de 1e weken) zo’n consult aanraden voor een goede fijne start!

Marina(⭐⭐⭐⭐⭐):

Wij zijn erg goed geholpen door lactatiekundige Mignon! Fijne open houding, erg vriendelijk en reageert snel. Ze kwam direct langs en samen hebben we besproken hoe we het konden aanpakken. Stapje voor stapje ging het vooruit. In de weken erna hielp Mignon ons met het aanpassen van het plan wanneer nodig.
Hoewel het er bijna op leek dat we het moesten opgeven dat dochterlief volledig aan de borst kon drinken is dit nu toch voor 100% gelukt.  Zonder Mignon was dit nooit gelukt. Ik zal haar zeker aanraden!


Liselotte(⭐⭐⭐⭐⭐):

Mignon heeft me super goed geholpen. Dankzij haar geef ik mijn 7 maanden oude baby nog steeds met veel plezier borstvoeding. Ze luistert en adviseert niet alleen goed, maar stelt ook gerust. Heel fijn!


Roosje(⭐⭐⭐⭐⭐):

Erg fijn dat Mignon zo snel kon langskomen voor een consult. Ze neemt goed de tijd de situatie te bekijken en geeft hiervoor gerichte tips. Deze stuurt zij je naderhand allemaal toe zodat je hier zelf nog rustig naar kunt kijken.

Familie Dekker(⭐⭐⭐⭐⭐):

Fijne en toegankelijke lactatiekundige. Komt met goede tips en kijkt goed naar moeder en kind. Bij een volgende geboorte schakel ik haar direct erbij, ook om eventuele ‘problemen’ voor te zijn.

Jessica(⭐⭐⭐⭐⭐):

Super fijne ervaring met deze lactatiekundige. Ze heeft mij (en mijn baby) goed geholpen. Ze heeft mij mijn vertrouwen weer helemaal terug gegeven.

Ing:(⭐⭐⭐⭐⭐):

Hele fijne hulp!

Manouk(⭐⭐⭐⭐⭐):

Wij zaten na de kraamweek met ons handen in ons haren, kleintje kon / wilde niet goed aanhappen en was erg gefrustreerd waardoor ik ook gefrustreerd raakte. Na het vertrek van onze kraamzorg direct gezocht naar een goede lactatiedeskundige en Mignon reageerde vrijwel direct dat ze de volgende ochtend al langs kon komen!
Ontzettend lieve lactatiedeskundige, heel veel kennis en kunde en heeft ons veel fijne tips en adviezen gegeven waardoor ik het borstvoeden toch nog weken door heb kunnen zetten! Heeft ons naderhand ook veel informatie toe gestuurd waar wij ook heel veel aan hebben gehad.
Naderhand nog meerdere keren heel fijn contact gehad via de app. Zij was steeds weer even mijn steunbaken.
Bij ons volgende kleintje wil ik absoluut weer proberen borstvoeding te geven, ook met behulp van Mignon, ik zou haar iedereen aanbevelen. :)


Monique(⭐⭐⭐⭐⭐):

Zeer professioneel en kundig. In een uitdagende periode van extreme overproductie heeft Mignon mij heel erg goed begeleid om de melkproductie te minderen en daarna stabiliseren, met zowel medicijnen als advies voor lokale producten die veel verlichting gaven en ook huis/tuin/keuken adviezen zoals appelstroop in de vriezer. Alles altijd in goed overleg en aansluitend bij mijn wensen. Mignon had nog niet zoveel ervaring met zoveel overproductie als ik had en heeft daarom ook met haar collega overlegd die hier meer ervaring mee had. Ik ben Mignon erg dankbaar dat ik nu nog steeds borstvoeding geef (baby = 10 wkn), anders was ik waarschijnlijk zsm gestopt.

Paulette(⭐⭐⭐⭐⭐):

Na de geboorte van ons tweede kindje wat problemen gehad met overproductie en toen contact gezocht met Mignon (Lactatiekundige Bollenstreek). Ze is langs geweest voor een consult en samen hebben we een plan gemaakt om de overproductie tegen te gaan en dit werkte vrijwel meteen! De dagen erop hield Mignon heel fijn vinger aan de pols over hoe het ging en stuurde ze een fijn overzicht van wat er besproken was en allerlei video's en websites met aanvullende informatie. Twee weken later kreeg ik last van een beginnende borstontsteking en nam ik opnieuw contact op met Mignon en met haar hulp heb ik een antibiotica kuur kunnen voorkomen. Hoera voor Mignon! ;-) Ik zou iedereen met problemen/vragen over borstvoeding aanraden contact op te nemen voor fijn en kundig advies van Mignon!

Nour(⭐⭐⭐⭐⭐):

Meyon is an experienced very professional lactation consultant. She keeps contact and answers questions after the consultation. Highly recommend!

Ellen (⭐⭐⭐⭐⭐):

Fijne, ontspannen en professionele lactatiekundige. Niets moet, alles mag. Eenvoudig te contacten via telefoon en WhatsApp. Een aanrader voor iedere (nieuwe) borstvoedende moeder.

Joasia (⭐⭐⭐⭐⭐):

Fantastisch geholpen door Mignon! Vier dagen na de bevalling, vol stress en lactatie probleem konden we spoedige afspraak inplannen. Nog dezelfde dag in de avond hadden wij thuisbezoek. We kregen proffesionele onderzoek van baby mondjes, daarna heel veel adviezen en tips over aanleggen en borstvoeding.
Mignon is heel lief en brengt meteen rust in huis. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd en er is genoeg ruimte om de vragen stellen.
Na het bezoek nog aantal weken ruimte om vragen te stellen via app. Alles worst duidelijk en zorgvuldig beantwoord.
Bij ons heeft het eerste consult thuis veel opluching gegevennop dat moment. Dankzij hele traject zijn wij zeker geholpen.
Ik adveseer  contact met Mignog bij lactatie problemen.

Paulien (⭐⭐⭐⭐⭐):

Heel goed geholpen! Daarna nog 6 maanden probleemloos borstvoeding gegeven.

Marleen (⭐⭐⭐⭐⭐):

Mignon heeft ons heel fijn geholpen om de goed lopende borstvoeding te doseren. Daarna een waardevol kolfconsult. Ik heb een goede keuze kunnen maken en kolf ondertussen bijna 2 maanden met plezier en goede opbrengst op m'n werk. Hoop dit nog een tijdje vol te houden. Bedankt Mignon!

Roosje (⭐⭐⭐⭐⭐):

Erg fijn dat Mignon zo snel kon langskomen voor een consult. Ze neemt goed de tijd de situatie te bekijken en geeft hiervoor gerichte tips. Deze stuurt zij je naderhand allemaal toe zodat je hier zelf nog rustig naar kunt kijken.